Borongan kobalt Blue Kaca jar Jeung pabrik Silver Aluminium Cap na suppliers | Uzone

Kobalt Blue Kaca jar Jeung Silver Aluminium Cap

Pondok Description:

Pedaran produk: kobalt Blue Kaca jar Jeung Silver Aluminium Cap

item No.:UZC01

Kapasitas: 5G, 10g, 15g, 30g, 50g, 60g, 80g, 100g, 120g, 150g, 200g, 250g

MOQ: 5000pcs / ukuran


jéntré produk

Tags produk

1. gambaran

kapasitas 5G, 10g, 15g, 30g, 50g, 60g, 80g, 100g, 120g
OEM Urang bisa nyieun molds anyar salaku diperlukeun
pamakean Krim, Lilin jsb
percetakan logo Aya
MOQ 5000pcs / ukuran
pak-pakan Karton sareng grid jero tur Usuk nyaéta sadia
pamayaran 30% T / T prepaid, kasaimbangan saméméh pangiriman
pangiriman Dina 45days sanggeus mayar ka handap tur persetujuan sampel '
jasa kami Sadia pikeun ngaropea item nurutkeun sampel Anjeun & desain  atawa OEM & ODM. Nyitak logo anjeun dina kotak atawa ukiran sagala gambar  kalawan produk oge warmly wilujeng sumping.
kawijakan sampel Lamun masihan panalungtikan gancang, 5 sampel bebas nu aya. The biaya angkutan barang express kedah on akun meuli urang.
Sutra percetakan, UV coated, Hot stamping, frosted, ngalukis jsb tiasa aya.

2. Fitur of Produk

botol kaca 1.Uzone urang anu loba dipaké dina industri perawatan pribadi.

Ukuran 2.Different, jilid, gaya, Warna botol kaca nu sadia

desain 3.Customer aya.

4.Samples anu sadia dina bentuk urang aya.

5.Conform kalayan AS, Eropa Nangtung

3. Line Produksi Produk

2

4.Inspection

3

processing 5.Treatment

4

 

6.FAQ

Q: Naha Pilih Uzone?

A: Di Uzone, hiji komitmen uncompromising kana kualitas inspires unparalleled service.With hiji tim ngalaman professional sarta kamampuhan industri-ngarah, anjeun tiasa ngandelkeun urang pikeun rojongan luar biasa dina sakabéh proyék anjeun sarta promosi.

Q: Naon Ngajadikeun Us The Best?

A: Uzone mangrupakeun tim family.Excellent haneut badag sarta pamariksaan profésional hayu beuki loba nasabah milih kami.

Q: Dupi abdi nampi Sampel Free?

A: Yes.Free desain na sampel nu aya haratis bisa dikirim ka anjeun pikeun rujukan.

Q: Kumaha ngeunaan pengiriman barang & paking Solusi?

A: Urang nyadar yén pengiriman barang & solusi paking téh penting pikeun para nasabah, sangkan dana pausahaan logistik profésional ngurus pengiriman barang ka.
Pengiriman barang: Outer lima lapisan karton corrugated, jero kantong pelindung plastik + karton corrugated.

Q: Dupi abdi nampi sertipikat inspeksi?

A: Yes.We bisa nyadiakeun Anjeun sertipikat inspeksi SGS.


  • Saméméhna:
  • Hareup: