Стакло Козметички пакет, Бамбус Козметички пакет, кутија - Uzone

Product categories

professional quality-testing instruments, applicable to vacuum testing, temperature testing, alcohol testing etc.

 • Lotion bottle series

  Lotion bottle series

 • Cream jar series

  Cream jar series

 • Serum bottle series

  Serum bottle series

 • Toner bottle series

  Toner bottle series

 • Essential oil bottle series

  Essential oil bottle series

 • Soft tube series

  Soft tube series

 • Nail plish bottle series

  Nail plish bottle series

 • Personal tailor

  Personal tailor

 • 2
Кликнете и да учат за нас

Профил на компанијата

На Uzone група, бескомпромисна посветеност на квалитетот инспирира сигурен service.With искусен тим на професионалци и водечки во индустријата способности, може да се потпира врз нас за исклучителни поддршка на сите на вашите проекти.
Uzone е основана за да се премости празнината помеѓу брендови кои сакаат да се развие на високо квалитетни производи и на пазарот на козметика - комплекс, брзо се движат и жестоко конкурентна индустрија, тоа е Птицата е тешко да се започне успешно во.
Со цртање на нашата широко познавање и искуство на индустријата, ние помогна брендови започне производи со мир на умот и големи резултати.

 • 2 (1)
 • 2 (2)
 • 2 (1)
 • 2 (7)
 • 2 (2)
 • 2 (3)
 • 2 (5)
 • 2 (6)
 • 2 (6)
 • 2 (5)
 • 2 (4)
 • 2 (3)
 • 2 (4)