Paketa Glass Cosmetic, Bamboo Paketa Kozmetike, Box - Uzone

Kategoritë e produkteve

Gama e plotë e paketave të kujdesit për lëkurën, dizajne të ndryshme të mrekullueshme, pajisje të ndryshme.

 • Kavanoz me krem

  Kavanoz me krem

 • Shishe serumi

  Shishe serumi

 • Shishe vaji esencial

  Shishe vaji esencial

 • Shishe locion

  Shishe locion

 • Shishe Toneri

  Shishe Toneri

 • Shishe / Kavanoz CBD

  Shishe / Kavanoz CBD

 • 2
Kliko dhe të mësojnë rreth nesh

Profili i kompanisë

Në Uzone Group, një angazhim pakompromis për cilësinë frymëzon service.With pashembullt një ekip me përvojë të profesionistëve dhe të industrisë-udhëheqëse aftësitë, ju mund të mbështetet në ne për mbështetjen e jashtëzakonshme për të gjithë projektet tuaja.
Uzone u themelua për të ngushtuar boshllëkun në mes të markave që dëshirojnë të zhvilluar produkte të kualitetit të lartë dhe tregun e kozmetikës - një kompleks, duke lëvizur të shpejtë dhe të industrisë ashpër konkurrues që është tejet e vështirë për të nisur me sukses në.
Duke u mbështetur në njohuritë tona të gjerë dhe përvojë të industrisë së, ne kemi ndihmuar markave të nisur produkte me paqen e mendjes dhe rezultate të mëdha.

 • 2 (1)
 • 2 (2)
 • 2 (1)
 • 2 (7)
 • 2 (2)
 • 2 (3)
 • 2 (5)
 • 2 (6)
 • 2 (6)
 • 2 (5)
 • 2 (4)
 • 2 (3)
 • 2 (4)