Grosir kobalt Blue Glass Jar Kanthi manufaktur Silver Aluminium Cap lan supplier | Uzone

Kobalt Blue Glass Jar Kanthi Silver Aluminium Cap

Short Description:

Product Description: kobalt Blue Glass Jar Kanthi Silver Aluminium Cap

item No.:UZC01

Kapasitas: 5g, 10g, 15g, 30g, 50g, 60g, 80g, 100g, 120g, 150g, 200g, 250g

MOQ: 5000pcs / ukuran


Detail produk

Tags Product

1. Description

kapasitas 5g, 10g, 15g, 30g, 50g, 60g, 80g, 100g, 120g
OEM Kita bisa nggawe cetakan anyar minangka dibutuhake
Gunakake Cream, Candle etc
printing Logo kasedhiya
MOQ 5000pcs / ukuran
packing Karton karo kothak nang pallet cumawis
Pembayaran 30% T / T panjer, imbangan sadurunge pangiriman
delivery Ing 45days sawise pembayaran mudhun lan disetujoni conto '
layanan kita Kasedhiya kanggo ngatur item miturut sampel Panjenengan & desain  utawa OEM & ODM. Printing logo ing kothak utawa ukiran sembarang gambar  karo prodhuk sing uga becik welcome.
privasi samples Yen sampeyan menehi priksaan cepet, 5 conto free kasedhiya. Biaya barang Express arep ing akun panuku kang.
Silk printing, UV ditutupi, Hot Stamping, frosted, lukisan etc bisa kasedhiya.

2. Fitur saka Product

botol kaca 1.Uzone kang sing digunakake digunakake ing industri care pribadi.

ukuran 2.Different, volume, gaya, werna saka botol kaca kasedhiya

designs 3.Customer dhuwur.

4.Samples kasedhiya ing wangun kita ana.

5.Conform karo Amerika Serikat, Eropa Stand

3. Line Produksi Product

2

4.Inspection

3

Processing 5.Treatment

4

 

6.FAQ

Q: Apa Pilih Uzone?

A: Ing Uzone, lan prasetya uncompromising kanggo kualitas inspires unparalleled service.With tim experienced profesional lan Kapabilitas industri-leading, sampeyan bisa gumantung ing kita kanggo support ngédap ing kabeh proyèk lan promosi.

Q: Apa ndadekake kita The Best?

A: Uzone punika tim family.Excellent anget amba lan pengawasan profesional supaya luwih lan pelanggan liyane milih kita.

Q: Bisa njaluk Samples Free?

A: Yes.Free designs lan conto ana free bisa dikirim menyang sampeyan kanggo referensi.

Q: Carane bab Shipping & Packing Solution?

A: We éling sing kapal & solusi packing sing penting kanggo pelanggan, supaya kita dana perusahaan logistik profesional kanggo njupuk care saka kapal.
Shipping: Outer limang lapisan karton corrugated, utama tas protèktif plastik + karton corrugated.

Q: Bisa njaluk certificate pengawasan?

A: Yes.We bisa nyedhiyani sampeyan certificate pengawasan SGS.


  • Previous:
  • Next: